Wie wij zijn

Jan Hille Noordhof

Altijd in voor iets nieuws, mits het doeltreffend is. Iedere werkvorm mag, zolang er verandering in gang wordt gezet. Ik ben in mijn element als mensen hun aannames en overtuigingen ter discussie durven te stellen. Is de wereld wel zoals je ‘m gedacht had?

Denken om begrip te krijgen. Kijken en luisteren om patronen te ontdekken, systemen te ontmaskeren. En inspireren om verandering in gang te zetten. Mijn eigen inspiratiebronnen? Toneel, muziek, poëzie, geschiedenis en mensen.

Neem contact op met Jan Hille

Piet Hoekstra

Theorie en praktijk en mens(en) op elkaar afstemmen, dat is voor mij belangrijk.

In mijn werk zijn vertrouwen, analyse en reflectie de opmaat voor beweging, ontwikkeling en actie.

Ik houd me vooral bezig met veranderkunde, teamontwikkeling en advisering op het terrein van arbeidsverhoudingen.

Daarnaast ben ik verbonden aan SIOO bij de opleiding van organisatieadviseurs.

Neem contact op met Piet

Joost van Egmond

Contact met allerlei mensen maakt voor mij het leven een belevenis.

In mijn werk richt ik me op mensen. Wat drijft ons en wat bepaalt ons gedrag?

Met mijn betrokkenheid, analytisch vermogen en oplossingsgerichtheid wil ik je helpen bij het ontwikkelen en gebruiken van je persoonlijke kracht en vaardigheden.

Neem contact op met Joost