Locatie

Jachthuis Landgoed Beukenrode

People Plus werkt op locatie, naar keuze van de klant of vanuit onze thuisbasis Beukenrode, prachtig en rustig gelegen in de bossen van Doorn.

Bezoekadres:
Jachthuis Landgoed Beukenrode
Beukenrodelaan 2
Doorn

Routebeschrijving

Openbaar vervoer:

Met de trein: Uitstappen op station Driebergen/Zeist. Daarna per (OV) fiets, taxi of buslijn.  
Met de bus: Buslijn 50/56; uitstappen halte Beukenlaan.
Voor actuele reistijden: 9292.nl

Met de auto:

Vanuit Utrecht (A12)
Op de A12 neemt u de afslag 20 Driebergen/Zeist. Vanaf Driebergen slaat u rechtsaf richting Doorn (N225). Tussen Driebergen en Doorn voorbij de benzinepomp Amigo (linkerkant) ziet u de verwijzing naar Beukenrode (rechterkant). U slaat linksaf de Beukenrodelaan (hectometerpaaltje 17.6 en 17.7). in en vervolgt de weg. U rijdt de poort door en vervolgt de weg tot het Jachthuis rechts.
Vanuit Arnhem (A12)
Op de A12 neemt u de afslag 20 Driebergen/Zeist. Onderaan de afslag links af richting Driebergen. Blijf deze weg volgen richting Doorn (N225). Tussen Driebergen en Doorn voorbij de benzinepomp Amigo (linkerkant) ziet u de verwijzing naar Beukenrode (rechterkant). U slaat linksaf de Beukenrodelaan (hectometerpaaltje 17.6 en 17.7). in en vervolgt de weg. U rijdt de poort door en vervolgt de weg tot het Jachthuis rechts. 
Vanuit Amersfoort (A28/N227 naar Doorn)
Komende vanaf de A28 neemt u afslag 5 (Maarn/ Amersfoort Zuid)U volgt de borden Maarn en Doorn. In Doorn rijdt u de N225 richting Driebergen op. Buiten de bebouwde kom van Doorn vindt u na ongeveer een kilometer een verwijzing naar Beukenrode (rechts). U slaat rechtsaf (hectometerpaaltje 17.6 en 17.7). en vervolgt de weg. U rijdt de poort door en vervolgt de weg tot het Jachthuis rechts.