Specials

Stap uit je vertrouwde omgeving:

Vaak is het verrijkend en verfrissend om mensen uit hun vertrouwde omgeving te halen en eens iets heel anders te doen en te ervaren met elkaar.

Om die reden hebben we aantal ‘specials’ ontwikkeld.

Skûtsje

Als je een dag met een skûtsje gaat varen
krijg je verrassende inzichten in samenwerking en leiderschap in he team. De parallellen met visie, koers bepalen, inspelen op omstandigheden en onderlinge communicatie zijn legio! Deze ‘special’ bieden we aan in Friesland en op het Veluwemeer.

Outdoor dynamics

Regelmatig maken we binnen een opleidingstraject gebruik van outdoormethodieken, waarbij teamvorming, leidinggeven en projectmanagement in een verrassende setting ter sprake komen. Onze thuislocatie Beukenrode biedt prachtige mogelijkheden, maar ook op andere locaties is deze methodiek inzetbaar.

Klimcoaching

Zijn vertrouwen, veiligheid en feedback belangrijke thema’s voor jou? Kies dan voor klimcoaching. Onder leiding van gespecialiseerde klimcoaches ervaren de teamleden aan den lijve hoe vertrouwen tot stand komt en waar het om spant in de onderlinge communicatie en samenwerking.

Getekende verslaglegging

Een team van beeldend kunstenaars maakt een ‘live’ verslag op panelen van de training, brainstorm of workshop. Opgehangen op een centrale plek in de organisatie doet het dienst als aanjager van de organisatieverandering.

Overig aanbod

Training

Coaching

Advies