Training Harvard Onderhandelen met Rechter en Mediator

Unieke Training Harvard Onderhandelen met Rechter en Mediator

Landgoed Zonheuvel, Doorn02/06/2021 – 04/06/2021

Leer onderhandelen met Rechter en Mediator Frans van Arem

Opzet en Context

Onderhandelen is voor veel professionals een vanzelfsprekend onderdeel van hun vak. Het gaat daarbij lang niet alleen over materiële zaken, maar evenzeer over zaken als arbeidsomstandigheden, vrij te spelen resources of deadlines. De klassieke aanpak van hard tegen hard blijkt zelden effectief en is altijd minder efficiënt en bovenal schadelijk voor relaties.

Speciaal voor professionals als jij bieden wij de training Harvard Onderhandelen aan. Je gaat aan de slag met je professionele ontwikkeling als onderhandelaar. De Harvard Onderhandel Methodiek biedt methoden en technieken aan om voor alle partijen een win-win situatie te bereiken. Inhoudelijk leer je je doel te bereiken, terwijl de relatie met de ander blijft behouden en vaak zelfs verbetert. Je leert werken vanuit de vier Harvard principes: 1) scheid mensen van het probleem, 2) focus op belangen, niet op posities, 3) creëer opties (vergroot de taart) en 4) maak gebruik van objectieve criteria. Je leert spelen met alle fasen van het onderhandelproces en je gereedschapskist raakt gevuld met de beste technieken op het gebied van onderhandelen.  

Resultaat & Opbouw van de training

In de training zal met gebruik van verschillende werkvormen geoefend worden met eigen praktijkvoorbeelden onder begeleiding van ervaren trainers.

Naast techniekoefeningen, rollenspellen, zelf-assesment, zal ter integratie van al het geleerde worden afgesloten met een praktijkcasus.

RESULTAAT

Na afloop van de training:

  • Bent je in staat effectiever te onderhandelen
  • Kun je omgaan met harde onderhandelaars en oneigenlijke tactieken
  • Weet je waarom onderhandelingen vastlopen en kun je die vlot trekken
  • Ken je je eigen voorkeursstijl van onderhandelen en herken je die van de ander
  • Speel je met de Harvard principes en de fasen van onderhandelen

 

 

Hotel Landgoed Zonheuvel
98 Amersfoortseweg
3941 EP Doorn

Overig aanbod

Training

Coaching

Advies

Specials

Share This