Gratis (online) cursus leren acquireren voor ZZP’ers

Thuis achter je PC. Het is een online training13/05/2020

Acquisitie voor ZZP’ers

Als professional heb je veel te bieden. Je hebt een prachtproduct en biedt een mooie dienst. Maar hoe overtuig je die potentiele klant?

Over dit evenement


2020: TOBjaar of TOPjaar? Acquisitievaardigheden voor ZZP’ers

En toen was er Corona. Misschien zit je als ondernemer of kleine zelfstandige wel met je handen in het haar. Het ging zo lekker en dan nu dit. Van de ene op de andere dag een lege agenda en geen opdrachten meer. Hoe nu verder, houd ik dit vol, red ik het financieel?

GRATIS online cursus. Om je te ondersteunen en weer perspectief te bieden voor de toekomst start ik met een serie gratis online modules over het thema ‘Acquisitievaardigheden voor ZZP’ers’. Als professional heb je namelijk veel te bieden. Je hebt een mooi product of biedt een geweldige dienst aan. Geen twijfel. Maar hoe overtuig je die potentiële klant? Uiteindelijk moet de ander wel kopen. Hoe zorg je ervoor dat de ander zich geholpen weet met jouw dienst of service? In de training leer je acquisitievaardigheden die jouw kans op succes substantieel vergroten. Dat is 1.

Niet zelden moet je echter ook zelf in beweging komen. Je loopt tegen allerlei innerlijke overtuigingen aan die je effectiviteit dwarsbomen. Je vraagt niet door uit angst brutaal gevonden te worden. Je belt niet op omdat je bang bent opdringerig te zijn. Je neemt het te persoonlijk als de ander je afwijst. Effect is dat je expertise en deskundigheid onvoldoende uit de verf komen. Dat wat je in huis hebt, laat je niet zien. Daar waar de ander je voor in zou kunnen zetten, komt hij onvoldoende te weten. Eigenlijk stel je de ander, maar ook jezelf teleur.

Twee vragen staan tijdens de training centraal:

  • “wat weerhoudt mij ervan mijn kracht volledig in te zetten?”
  • “hoe verwerf ik vanuit mijn kracht meer en leukere opdrachten?”

Opbouw van de training

Na de training

  • Ben je in staat je gesprekspartner effectiever naar jullie gezamenlijke doel toe te bewegen
  • Beschik je over technieken die je verkoop substantieel vergroten
  • Heb je je eigen blokkades aangepakt en ben je een veel effectievere adviseur

Resultaat
Is een professional die op effectieve wijze zijn doelen bereikt in het belang van hem/haar zelf en zijn klant: een win-win.

Doelgroep
Is iedereen die zijn (commerciële) effectiviteit als professional wil vergroten. Door de confrontatie met jezelf aan te gaan en door het intrainen van vaardigheden die helpen de ander in beweging te krijgen.

Werkwijze
Tijdens de training leer je allereerst acquisitievaardigheden die je commerciële resultaten substantieel vergroten. Daarna ga je aan de slag met blokkades die jouw effectiviteit in de weg kunnen staan. Door zowel aan de vaardigheidskant als aan de innerlijke kant te werken, ziet de ander jou als de professional waar hij graag zaken meedoet. Je wordt de Trusted Advisor die je wilt zijn.

In de training staat leren door doen centraal. Gedurende de training oefen je met allerlei gesprekstechnieken. Daarnaast werk je aan je persoonlijke overtuigingen. De verhouding theorie/praktijk is 30%/70%.

Overig aanbod

Training

Coaching

Advies

Specials

Share This