Acquisitie voor ZZP’ers

Landgoed Zonheuvel, Doorn20/04/2020 – 11/05/2020

Acquisitie voor ZZP’ers, becoming a Trusted Advisor

Als professional heb je veel te bieden. Je hebt een mooi product of biedt een geweldige dienst aan. Geen twijfel. Maar hoe overtuig je die potentiële klant? Uiteindelijk moet de ander wel kopen. Hoe zorg je ervoor dat de ander zich geholpen weet met jouw dienst of service? In de training leer je acquisitievaardigheden die jouw kans op succes substantieel vergroten. Dat is 1.
Niet zelden moet je echter ook zelf in beweging komen. Je loopt tegen allerlei innerlijke overtuigingen aan die je effectiviteit dwarsbomen. Je vraagt niet door uit angst brutaal gevonden te worden. Je belt niet op omdat je bang bent opdringerig te zijn. Je neemt het te persoonlijk als de ander je afwijst. Effect is dat je expertise en deskundigheid onvoldoende uit de verf komen. Dat wat je in huis hebt, laat je niet zien. Daar waar de ander je voor in zou kunnen zetten, komt hij onvoldoende te weten. Eigenlijk stel je de ander, maar ook jezelf teleur.

Twee vragen staan tijdens de training centraal:

 • “wat weerhoudt mij ervan mijn kracht volledig in te zetten?”
 • “hoe verwerf ik vanuit mijn kracht meer en leukere opdrachten?”

Opbouw van de training

Na de training

 • Ben je in staat je gesprekspartner effectiever naar jullie gezamenlijke doel toe te bewegen
 • Beschik je over technieken die je verkoop substantieel vergroten
 • Heb je je eigen blokkades aangepakt en ben je een veel effectievere adviseur

Resultaat
Is een professional die op effectieve wijze zijn doelen bereikt in het belang van hem/haar zelf en zijn klant: een win-win.

Doelgroep
Is iedereen die zijn (commerciële) effectiviteit als professional wil vergroten. Door de confrontatie met jezelf aan te gaan en door het intrainen van vaardigheden die helpen de ander in beweging te krijgen.

Werkwijze
Tijdens de training leer je allereerst acquisitievaardigheden die je commerciële resultaten substantieel vergroten. Op dag 2 ga je aan de slag met blokkades die jouw effectiviteit in de weg kunnen staan. Door zowel aan de vaardigheidskant als aan de innerlijke kant te werken, ziet de ander jou als de professional waar hij graag zaken meedoet. Je wordt de Trusted Advisor die je wilt zijn.
Voorafgaand aan de training voeren wij met iedere deelnemer een individueel intakegesprek. Doel van deze intake is om jouw persoonlijke leerwensen mee te kunnen nemen in de training.

In de training staat leren door doen centraal. Gedurende de training oefen je met allerlei gesprekstechnieken. Daarnaast werk je aan je persoonlijke overtuigingen. De verhouding theorie/praktijk is 30%/70%.

 Investering

De training bestaat uit twee losse dagen. Dag 1 heeft acquisitievaardigheden als focuspunt. Dag 2 richt zich vooral op jouw innerlijke overtuigingen die jouw kans op succes belemmeren of juist vergroten. De twee trainingsdagen zijn ook apart te volgen.

Investering voor beide dagen bedraagt € 490,– per persoon.

Investering voor de losse trainingsdagen bedraagt € 275,– per persoon per trainingsdag.[1]

De investering is inclusief:

 • Volledig trainingsarrangement:
  • Zaalhuur
  • Koffie/thee/fris
  • Uitgebreid lunchbuffet
  • Boek ‘Effectieve Gesprekken’ (winkelprijs € 25,99)
  • Alle overige trainingsmaterialen

Wij brengen voor onze trainingen geen BTW in rekening.

 Waar en wanneer?

De training vindt plaats op:

maandag 20 april (acquisitievaardigheden)
maandag 11 mei (persoonlijke effectiviteit)
Inloop: 9.00 uur
Start: 9.30 uur
Einde: 16.30 uur

Locatie: Landgoed Zonheuvel. Amersfoortseweg 98 in Doorn (midden van het land).

[1] Om didactische redenen geldt voor de training een minimaal aantal deelnemers van 6. Bij minder inschrijvingen komt de training te vervallen. Wij storten daarbij de aanbetaling op u terug.

Hotel Landgoed Zonheuvel
98 Amersfoortseweg
3941 EP Doorn

Overig aanbod

Training

Coaching

Advies

Specials

Share This