Komt te voet, gaat te paard

Het Lokaal, Amersfoort12/11/2019 – 12/11/2019

Workshop ‘Komt te voet, gaat te paard’

Met de workshop “Komt te voet, gaat te paard” krijg je inzicht in de grootste valkuilen die het  vertrouwen en de onderlinge samenwerking bemoeilijken. Met deze inzichten voorkom je under-performance, maar krijg je vooral ook handvatten aangereikt waarmee je snel het vertrouwen binnen het team kunt vergroten en zo de weg vrij maakt voor een high performing team. Want vertrouwen is de basis voor optimale samenwerking en het beste resultaat.

Vergroot het vertrouwen binnen jouw team en maak de weg vrij voor een high performing team

Hoe gaat het er binnen jouw team aan toe?

Spreekt men elkaar aan op gedrag of wordt feedback liever vermeden. En hoe wordt die feedback ontvangen? Luisteren teamleden naar elkaar of schiet men meteen in de verdediging? Zitten er frustraties en irritaties binnen het team en komen deze eerlijk op tafel of worden ze ontkend en liever van tafel geveegd?

Als je deze zaken herkent, dan is deze workshop echt iets voor jou.

Vertrouwen is de basis

Met de workshop “Komt te voet, gaat te paard” krijg je inzicht in de grootste valkuilen die het  vertrouwen en de onderlinge samenwerking bemoeilijken. Met deze inzichten voorkom je under-performance, maar krijg je vooral ook handvatten aangereikt waarmee je snel het vertrouwen binnen het team kunt vergroten en zo de weg vrij maakt voor een high performing team.

Want vertrouwen is de basis voor optimale samenwerking en het beste resultaat.

Doelgroep

Voor alle (Agile en Devops)coaches, Scrummasters, (Poject)managers, en teamleden die het vertrouwen binnen hun team willen vergroten.

Reserveren en kosten

Om je plaats te reserveren vragen wij een aanbetaling van 25,- die je bij Eventbrite kunt voldoen. De workshop wordt uitsluitend gegeven bij voldoende inschrijvingen. Bij 10 of meer deelnemers gaat de workshop door en ontvang je een factuur voor het resterende bedrag van

Het Lokaal
Oliemolenhof 90
3812 PB Amersfoort

Overig aanbod

Training

Coaching

Advies

Specials

Share This